Syksyn vertaisohjauksen kuulumisia

Varustamon seminaarin ja workshopin jälkimainingeista selvittyämme, ovat vertaisohjaajat vierailleet Pirkanmaan ammattistartien ryhmissä Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla. Kangasalle ja Valkeakoskelle teemme käynnit myöhemmin. Olemme poikenneet tervehtimässä myös Tampereen lukiostartin ryhmää, joka on tarkoitettu kaikille peruskoulun käyneille Pirkanmaan nuorille, jotka haluavat korottaa numeroita ja pyrkiä lukioon.Ammatti- ja lukiostartin aloitustunnelmia löytyy heidän omasta blogista http://starttiblogi.blogspot.com.

Virtuaalityötä, skypetystä ja välillä Luolaakin

Vertaisohjaajien virtuaalinen ”duunipaikka” on ollut Facebook ja siellä yksi tärkeimmistä Uusipolku-niminen suljettu ryhmä Pirkanmaan ammattistarttien ja lukiostatin opiskelijoille. Facebookissa on joka torstai klo 18 – 20 myös kaikille avoin chat, johon kutsulinkki löytyy torstaisin Varustamon Facebookin seinältä. Keskustelemme nuorten kanssa koulutus- ja ammatinvalintaan liittyvistä asioista eli meiltä voit kysyä – me selvitämme ja opastamme. Chateissa jutellaan paljon muutakin, arkisia nuoren päivään liittyviä asi.

Luolassa, Tampereen ammattikorkeakoullla, kokoonnumme pari kertaa viikossa viikkopalaverin ja työpajojen merkeissä. On kiva nähdä välillä myös naamatusten eikä vain naamakirjassa:-) Neljä vertaisohjaajaamme työskentelee muilta paikkakunnilta, kaksi Englannista, joten olemme myös skypettäneet ja hyvin on sujunut.

Muista vierailuistamme ja kuulumisia syksyltä kannattaa ehdottomasti lukea Varustamon blogista http://varustamo.blogspot.com.

Eli vauhdikas syksy takana!

 

Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.