VERTAISENA VERKOSSA – Sosiaalinen media ohjauksessa 5.6.2013

Varustamon päätösseminaari ”VERTAISENA VERKOSSA — SOSIAALINEN MEDIA OHJAUKSESSA” järjestetään keskiviikkona 5.6.2013 klo 12.30 – 20.00 Monitoimitalo 13:ssa Tampereen keskustassa.

Miten sosiaalista mediaa voisi käyttää nuorten kanssa hyödyksi esimerkiksi ohjaus- ja opetustilanteissa? Millaista on toimia vertaisohjaajana sosiaalisessa mediassa? Miten vertaisohjaus toteutuu blogi-kirjoituksissa ja chat-keskusteluissa? Muun muassa näitä aiheita tullaan seminaarissa käsittelemään, ja illalla nautitaan asiapitoisen ohjelman vastapainoksi musiikista ja viihteestä!

Tapahtuma on suunnattu pirkanmaalaisille nuorille ja nuorten ohjaustyössä toimiville ammattilaisille. Seminaarin tavoitteena on jakaa kokemuksia sosiaalisen median käytöstä, mahdollisuuksista ja rajoista ohjaus- ja vertaisohjaustyössä. Lisäksi seminaarin yhteistoiminnallisessa osiossa tarkoituksena on yhteistuumin ideoida nuorten ja aikuisten kesken, miten sosiaalista mediaa voisi käyttää nuorten kanssa erilaisissa ohjaus- ja opetustilanteissa.

Lisätietoja, ilmoittautumislomakkeen (ilmoittaudu 3.6. mennessä) sekä seminaarin ohjelman löydät täältä: http://varustamo.projects.tamk.fi/tutkimus/seminaarit/

Tervetuloa!

Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.