VOV2 – kevät 2012

Töihin Varustamoon

Varustamon VOV2-koulutuksesta valmistuneet verkkovertaisohjaajat aloittivat työn Varustamossa 2.5.2012.

VOV2-koulutus käyty – todistus taskussa

Yhdeksän viikon VOV2-koulutus on takana, paljon opittiin ja tässä koottuna yhteenveto koulutuksesta saaduista palautteista:
VOV2 Koulutuspalaute

Haku päättynyt ja koulutus alkanut lähitapaamisella 9.2. Mukana 13 uuttaa, innokasta ja aktiivista nuorta! Koulutuksen opetussuunnitelma löytyy tästä: VOV2 Opintosuunnitelma

Hae VOV2-koulutukseen

Varustamo-hankkeen toinen Vertaisohjaajakoulutus (VOV2) toteutetaan 6.2.—13.4.2012. Haku on meneillään juuri nyt ja päättyy 6.2.2012.

Vielä ehdit hakea! Jos olet 16—25-vuotias. Tykkäät tehdä asioita yhdessä muiden kanssa. Sinulla voi olla harrastus, kiinnostuksen kohde tai muu idea, jolle haluaisit perustaa nettiyhteisön.

Koulutuspaikka on Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3 Tampere. Koulutus kestää 9 viikkoa ja sisältää lähiopetusta sekä itsenäistä ja ohjattua verkkotyöskentelyä. Lähi-illat ovat torstaisin klo 17—20. Koulutukseen valitaan enintään 14 opiskelijaa. Talvilomalla ei ole opetusta.

Koulutuksesta saa todistuksen. Oppilaitoksesi käytäntöjen mukaisesti koulutus on mahdollista hyväksilukea opintoihisi. Koulutuksen käyneillä on mahdollisuus päästä 1 – 6 kuukauden palkalliseen työhön Varustamon vertaisohjaajana.

Tutustu alla olevasta hakuesitteen linkistä tarkempiin hakuohjeisiin: VOV2_hakuesite_varustamo

Kiva jos kiinnostuit, muistathan lähettää hakemuksesi ajoissa!

Lisätietoa:
Helena Tirronen
Varustamon projektipäällikkö
Tampereen ammattikorkeakoulu
mobile: +358 50 336 7708
s-posti: helena.tirronen(at)tamk.fi