VOV3 – syksy 2012

VOV3-koulutus päättynyt 3.4.2013! Varustamo sai yhteensä 7 uutta vertaisohjaajaa, kun kuluneen talven aikana VOV3-vertaisohjaajakoulutuksen käyneet nuoret aloittivat työnsä huhtikuun puolivälissä. Uusien tulokkaiden on kokeneempien vertaisohjaajien avustuksella tarkoitus ylläpitää ainakin blogia, chatteja, Facebookia, IRC-Galleriaa ja Varustamon kotisivuja. Ensimmäinen blogiteksti uusilta ohjaajilta onkin jo ilmestynyt, ja heidän kokemuksiaan hieman aiemmista poikkeavasta koulutuksesta voi lukea Varustamon blogista.

_______________________________________________________

VOV3-koulutus käynnissä! Mukana yhdeksän opiskelijaa Pirkanmaan alueelta. oppimisympäristöinä Google ja Facebook.

Vertaisohjaajakoulutus VOV3 alkaa! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.12. mennessä. Koulutuksen aika 21.11.2012 – 31.3.2013.

Koulutus on tarkoitettu peruskoulun jälkeisen lisäopetuksen opiskelijoille sekä lukiolaisille ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille. Opiskeluympäristönä ovat Facebook ja Google, joiden toimintaan voit osallistua kotoa käsin. Opiskelu sisältää jonkin verran myös lähiohjausta Tampereen ammattikorkeakoululla tai vaihtoehtoisesti omassa oppilaitoksessasi. Koulutus koostuu kolmesta yhden opintopisteen jaksosta. Voit suorittaa myös osan kokonaisuudesta esimerkiksi vain ensimmäisen jakson. Saat koulutuksesta todistuksen.

Hakuohjeita, lisätietoa opiskelusta ja koulutuksen sisällöstä sekä aikatauluista löydät alla olevista dokumenteista:

Hakeminen VOV3-koulutukseen

VOV3-koulutuksen toteutussuunnitelma

Klikkaa itsesi mukaan, liity ryhmään!
Varustamon vertaisohjaajakoulutukseen (VOV3) pääset liittymällä Facebook-ryhmään nimellä  “VOV3-koulutus” linkistä https://www.facebook.com/groups/vovkolme

Tervetuloa!

Lisätietoa:

Laura Sinkkonen, vertaisohjaaja, laura.sinkkonen(at)tamk.fi
Jutta Jokinen, vertaisohjaaja, jutta.jokinen(at)tamk.fi
Helena Tirronen, projektipäällikkö, helena.tirronen(at)tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Vastaa